Fietsverhuur op locatie Over ons Contact

Bedrijfsuitjes fietsverhuur

Waarom Bob?

 In heel Nederland
20 tot 500 fietsen
 Fietsen uit eigen Fabriek
Vast contactpersoon

Vrijblijvende offerte
Fietsen huren voor groepen?Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Kom in contact
Vragen?
Heb je vragen, of wil je
liever persoonlijk contact?

Samen op de fiets, dat is een moment waarin de echte gesprekken plaatsvinden. Tijdens een fietstocht heb je de mogelijkheid jouw collega’s op een andere manier te leren kennen. 

De sfeer is informeel, wat ervoor zorgt dat je elkaar op een nieuwe manier leert kennen en wellicht beter leert te begrijpen. Wanneer je van plan bent om een leuk bedrijfsuitje te organiseren, dan is het verstandig om even contact op te nemen met BOB Fietsverhuur. Bij BOB Fietsverhuur doen we er namelijk alles aan om jouw bedrijfsuitje tot een groot succes te maken. Heb je bijvoorbeeld verschillende dingen te doen op verschillende plaatsen, dan kan een fiets van BOB Fietsverhuur een hele goede manier zijn om jouw collega’s te verplaatsen.

Bij BOB Fietsverhuur denken we graag met je mee over hoe we jouw bedrijfsuitje tot een succes kunnen maken. 

Bij BOB zijn we flexibel, creatief en vindingrijk. Schroom dus niet om ons met ‘rare’ vragen te bestoken. Vaak is er een stuk meer mogelijk dan je in eerste instantie wellicht zou denken. Met fietsen is het gemakkelijk om verschillende plaatsen in een stad óf om een plek in de stad met een plaats in de natuur te verbinden. Op die manier is het niet per se noodzakelijk om jouw bedrijfsuitje op één locatie te laten plaatsvinden. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten die een locatie of stad te bieden heeft. Bij BOB Fietsverhuur dragen we graag mee aan de ontwikkeling van jouw ideeën en spelen graag een rol in de uitvoering ervan.

Of je nu voor een groot of kleiner bedrijf werkzaam bent, BOB Fietsverhuur is de juiste partner bij het organiseren van jouw bedrijfsuitje. 

Of je nu op pad gaat met een betrekkelijk kleine of juist een hele groot groep, BOB Fietsverhuur zal ervoor zorgen dat al jouw collega’s op een passende fiets op pad gaan. Door het grote aantal fietsen dat door Fietsfabriek FixieBrothers beschikbaar is gesteld aan BOB Fietsverhuur, zijn wij in staat groepen tot 500 stuks te leveren op elke gewenste locatie. We hanteren vaak een minimum van zo’n 20 stuks, onder dat aantal wegen de vervoerskosten vaak te zwaar. Let op, BOB Fietsverhuur zit gevestigd in Amersfoort. Mocht je een klein aantal fietsen nodig hebben in de buurt van onze stad, kunnen we daar natuurlijk wel een mouw aan passen. Twijfel je of de omvang en samenstelling van de groep waarvoor je het bedrijfsuitje organiseert wel goed bij de service van BOB Fietsverhuur past? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 033 - 207 57 72 Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

Fietsen huren voor groepen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kom in contact

BOB Fietsverhuur profiteert mee van de omvangrijke logistieke afdeling van Fietsfabriek FixieBrothers B.V.. Daardoor is het voor BOB Fietsverhuur mogelijk om fietsen te leveren door het hele land. 

Of je jouw bedrijfsuitje nou graag wil organiseren midden in een grote stad, of ergens in de provincie. In het uiterste puntje van Zeeland of helemaal bovenin Groningen. BOB Fietsverhuur is de juiste partner voor fietsverhuur op jouw locatie. Bespreek met jouw contactpersoon hoe je de levering van de fietsen graag zou zien. Onze chauffeurs zorgen er altijd voor dat de fietsen netjes klaar worden gezet. Ze zorgen ervoor dat jouw collega’s goed op weg geholpen worden op een goed passende fiets met het zadel op de juiste hoogte. Indien gewenst kan onze chauffeur de hele dag aanwezig blijven tijdens jouw bedrijfsuitje om extra service te verlenen. Zo worden onze vervoersmiddelen regelmatig ingezet als bezemwagen, rijdende uitrustplek met warme koffie óf mobiele werkplaats.

Bij BOB Fietsverhuur krijgt ieder project een vast contactpersoon aangewezen. 

Jouw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Hij of zij zal samen met jou bekijken welke aanpak het beste past bij jouw bedrijfsuitje. Wij zullen mogelijkheden aandragen maar horen natuurlijk eerst graag hoe je het zelf het liefst zou zien. Het vast contactpersoon committeert zich persoonlijk aan jouw project. Daardoor verloopt communicatie soepeler en zitten we altijd op één lijn. In de voorbereiding zorgt jouw contactpersoon dat alles goed verloopt. Hij of zij zal onze chauffeurs persoonlijk instructies geven. Ook tijdens de dag van jouw bedrijfsuitje zelf zal jouw contactpersoon beschikbaar zijn om ‘last minute’ veranderingen door te voeren. Alles om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsuitje een groot succes zal worden.

BOB Fietsverhuur is een onderneming van Fietsfabriek FixieBrothers B.V. Het is een spin-off die ontstond uit ervaring opgedaan tijdens de verhuur van fietsen op locaties van hotelketens. Het is letterlijk een kort lijntje naar de fabriek. BOB Fietsverhuur zit namelijk gevestigd in hetzelfde kantoor als de organisatie van de fabriek. Dit korte lijntje zorgt ervoor dat we een goed beeld idee hebben van welk product we leveren. We kunnen gemakkelijk opschalen indien nodig. Ook eventuele aanpassingen die gemaakt moeten worden aan de fietsen voor jouw bedrijfsuitje zijn bespreekbaar. Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer bovenaan deze pagina en we lopen gezamenlijk rustig door de opties heen.