Fietsverhuur op locatie Over ons Contact

Evenementen fietsverhuur

Waarom Bob?

 In heel Nederland
20 tot 500 fietsen
 Fietsen uit eigen Fabriek
Vast contactpersoon

Vrijblijvende offerte
Fietsen huren voor groepen?Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Kom in contact
Vragen?
Heb je vragen, of wil je
liever persoonlijk contact?

BOB Fietsverhuur heeft samenwerkingen met veel grote evenementenlocaties door het hele land. Organiseer je een evenement op een evenementenlocatie, maar wil je de deelnemers aan jouw evenement ook een andere plek in de stad laten zien? 

Dan is het huren van een groep fietsen bij BOB Fietsverhuur een goede uitkomst. Wij zorgen ervoor dat de deelnemers van elk evenement ‘mobiel’ worden. Zo is het gemakkelijk voor de organisatie om een grote groep mensen te verplaatsen, zonder dat er grote bussen aan te pas hoeven te komen. 

Bij BOB Fietsverhuur denken we graag mee tijdens de organisatie van jouw evenement. Het gebruik van fietsen tijdens een evenement is handig omdat verschillende plaatsen in een stad of natuurgebied gemakkelijk met elkaar verbonden kunnen worden. Op die manier hoef je jouw evenement niet te focussen op één locatie en kan je gebruik maken van alle faciliteiten die een stad of gebied te bieden heeft. BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat de huurfietsen altijd verzorgd en schoon zijn. Zo kun je de deelnemers gerust gebruik laten maken van de fiets.

Of je nu een groot of een klein evenement organiseert, BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat de deelnemers aan jouw evenement gebruik kunnen maken van een fiets. 

Door het grote aantal beschikbare hippe fietsen kan BOB Fietsverhuur huurfietsen leveren tot zo’n 500 stuks. Maar ook voor kleinere groepen leveren we graag fietsen. Meestal hanteren we een minimum van zo’n 20 fietsen, daaronder wegen de vervoerskosten vaak te zwaar. Twijfel je of de omvang en samenstelling van de deelnemers aan jouw evenement wel goed passen bij de fietsen van BOB Fietsverhuur? Neem telefonisch contact op via 033 – 207 57 72. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en kijken hoe we het geheel kunnen laten werken.

Fietsen huren voor groepen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kom in contact

Door de omvangrijke logistieke afdeling van FixieBrothers B.V., is het voor BOB Fietsverhuur mogelijk om fietsen te leveren door het hele land. Of je nou een evenement organiseert helemaal boven in Groningen, of in het verste puntje van Zeeland, BOB Fietsverhuur komt de fietsen naar je toe brengen. Of je jouw evenement nou midden in de randstad organiseert, of ergens op de hei midden in de natuur, BOB Fietsverhuur komt de fietsen naar je toe brengen.

Door de logistieke flexibiliteit van BOB Fietsverhuur is het geen enkel probleem om verschillende aflever- en ophaallocaties te hanteren. Als je tijdens een evenement een fietstocht wil maken, is het wel leuk als je niet op dezelfde plek terug hoeft te komen als waar je bent begonnen. Geen probleem! Bespreek de planning van jouw evenement met jouw contactpersoon en wij zorgen dat de fietsen opgehaald worden op de gewenste locatie. Onze chauffeur zorgt altijd dat de deelnemers aan jouw evenement goed op weg geholpen worden. Zadels worden goed op hoogte gezet en waar nodig heeft de chauffeur wat extra uitleg. Indien gewenst, kan de chauffeur de hele dag bij het evenement aanwezig blijven om extra service te verlenen. Zo worden onze bussen dikwijls gebruikt als bezemwagen, mobiele werkplaats of rijdende koek en zopie. 

Bij BOB Fietsverhuur krijg je altijd een vaste contactpersoon toegewezen. Dat is handig, want zij of hij is altijd precies op de hoogte van jouw specifieke wensen. 

Je kan overwegingen of uitdagingen altijd met jouw contactpersoon bespreken. Zo maken we jouw evenement gezamenlijk tot een groot succes! Gedurende de hele voorbereidingsperiode denkt jouw contactpersoon met je mee. Eventuele last-minute veranderingen kunnen zo gemakkelijk opgevangen worden. Ook op de dag van het evenement zelf zorgen we dat jouw contactpersoon beschikbaar is.

BOB Fietsverhuur is een onderneming van Fietsfabriek FixieBrothers. Doordat de huurfietsen uit eigen fabriek komen kennen we het product door-en-door. We kunnen gemakkelijk opschalen, aanpassingen maken aan de fietsen en zo voldoen aan de wensen die jij hebt bij de organisatie van jouw evenement. Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer bovenaan deze pagina. Dan gaan we gezamenlijk rustig door alle opties heen.