Fietsverhuur op locatie Over ons Contact

Over ons

Wie wij zijn

BOB Fietsverhuur is onderdeel van Fietsfabriek FixieBrothers. Vanuit de fabriek worden fietsen verkocht aan verschillende winkels door het hele land. Het sterkste model wordt ingezet als huurfiets bij hotelketens of bij bedrijfsverzamelgebouwen. Ook BOB Fietsverhuur gebruikt dit model voor fietsverhuur op locatie door het hele land. Omdat Fietsfabriek FixieBrothers en BOB Fietsverhuur hun kantoor delen, is er snelle en gemakkelijke communicatie mogelijk. Daar plukken onze klanten de vruchten van.

BOB Fietsverhuur heeft op dit moment twee vaste contactpersonen in dienst. Hieronder kun je zien wie je aan de telefoon kunt krijgen. Jouw contactpersoon maakt het zijn of haar persoonlijke missie om de fietsverhuur tijdens jouw evenement soepel en probleemloos te laten verlopen. Schroom niet om even contact op te nemen. We zitten klaar aan de andere kant van de telefoon om je te helpen met al jouw vragen of ideeën op het gebied van fietsverhuur op locatie.
Kom in contact

De gezichten achter BOB

Tamor

Corien

Werkwijze

Wij zijn ervan overtuigd dat elke klus uniek is. Dat is de reden voor het feit dat je op deze website geen ellendig lange vragenlijsten zult vinden. Bij voorkeur hebben we altijd telefonisch contact met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze service exact
aansluit op jouw wensen.

Nadat we een goed beeld hebben van wat er moet gebeuren sturen wij je een vrijblijvende offerte toe. Bij acceptatie van de offerte zorgen we dat de juiste fietsen gereserveerd zijn en een transport beschikbaar wordt gesteld. Op de dag van het evenement komen wij de fietsen vervolgens afleveren en leveren we de gewenste services. Tijdens het hele proces is jouw vaste contactpersoon beschikbaar voor vragen of opmerkingen.
Kom in contact