Fietsverhuur op locatie Over ons Contact

Fietshuren op locatie

Waarom Bob?

 In heel Nederland
20 tot 500 fietsen
 Fietsen uit eigen Fabriek
Vast contactpersoon

Vrijblijvende offerte
Fietsen huren voor groepen?Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Kom in contact
Vragen?
Heb je vragen, of wil je
liever persoonlijk contact?

BOB Fietsverhuur heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van fietsen aan groepen door heel het land. Vanuit ons commandocentrum in Amersfoort vervoeren we onze fietsen in grote bussen en vrachtwagens naar evenementenlocaties, bedrijfsfeestjes, groepsuitjes of personeelsfeestjes. 

BOB is een creatieve organisatie. Ons team is speciaal samengesteld om leuke, goed passende, out-of-the-box, soms onverwachte, oplossingen te vinden bij het vervoer van deelnemers aan jouw evenement. Het is ontzettend leuk om mensen te mogen helpen bij de organisatie van een leuk feestje of evenement. Wij staan voor persoonlijk contact, sterk en duurzaam materiaal en bovenal een uitstekende service.

Je bent druk bezig met de organisatie van jouw evenement of feestje. 

Wanneer je daar mee bezig bent, verandert er nog weleens wat in de planning. Het zou zomaar kunnen dat het evenement een weekje later moet plaatsvinden. Of dat je toch van een andere locatie gebruik wilt maken in verband met een aantal afmeldingen. Tijdens het organiseren van een evenement is het fijn als je met partners kunt werken die begrijpen waar de uitdagingen liggen. BOB Fietsverhuur denkt met je mee, in alle fasen van de voorbereidingen. Het maakt dus niet uit of je al helemaal weet wat je wilt gaan doen, of slechts nog maar een paar vage ideeën hebt, BOB helpt je met concretiseren en realiseren van het evenement dat jij voor je ziet.

Fietsen huren voor groepen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kom in contact

De buitendienst van BOB Fietsverhuur is de hele dag druk in de weer om alle bestellingen op tijd op locatie te krijgen. 

Daarnaast voeren onze monteurs dagelijks onderhoudswerkzaamheden uit aan fietsen die worden verhuurd of gebruikt door grote bedrijven door het hele land. Om ervoor te zorgen dat de jongens van de buitendienst exact de gewenste service leveren, worden zij ‘s morgens goed geïnstrueerd door iemand die volledig op de hoogte is van jouw behoefte. Iedere klant krijgt een vast contactpersoon. Hij of zij zorgt ervoor dat het hele proces van A tot Z perfect geregeld is. Zo heb jij geen zorgen over de fietsen tijdens een drukke dag.

Niet alleen tijdens de voorbereiding, maar ook op de dag van het evenement zelf zorgt BOB Fietsverhuur ervoor dat jouw contactpersoon beschikbaar is. 

Zo kun je dus altijd telefonisch contact opnemen om laatste veranderingen door te spreken. Onze medewerkers in de buitendienst zien er altijd goed verzorgd uit en gaan gekleed in uniforme bedrijfskleding. Ze zijn getraind in het op de juiste manier te woord staan van jouw gasten of medewerkers.

De ruim opgezette buitendienst van BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat wij onze service kunnen leveren door het hele land. Of je nou een evenement organiseert in de binnenstad van een Brabantse stad óf een bedrijfsuitje hebt in de bossen, BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat je het gewenste aantal fietsen hebt op de juiste plek én het juiste moment. Door de nauwe samenwerking met Fietsfabriek FixieBrothers zit BOB dicht bij het vuur wanneer het om ontwikkeling van nieuwe huurfietsen. Wij kennen onze producten door en door. Tevens is het voor ons gemakkelijk om snel op te schalen wanneer daar behoefte naar is.