Fietsverhuur op locatie Over ons Contact

Groepsuitjes fietsverhuur

Waarom Bob?

 In heel Nederland
20 tot 500 fietsen
 Fietsen uit eigen Fabriek
Vast contactpersoon

Vrijblijvende offerte
Fietsen huren voor groepen?Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Kom in contact
Vragen?
Heb je vragen, of wil je
liever persoonlijk contact?

BOB Fietsverhuur is de ideale partner voor iedereen die een leuk groepsuitje wil organiseren en daar een groot aantal fietsen bij nodig heeft.

Door het gebruik van grote bussen en vrachtwagens is BOB Fietsverhuur in staat grote aantallen fietsen tegelijkertijd te verplaatsen. Of je jouw groepsuitje nou organiseert in Groningen, in Maastricht, midden in het centrum van Amsterdam óf afgelegen op de Veluwe, BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat de fietsen ruimschoots voor aanvang van jouw groepsuitje afgeleverd worden.

BOB Fietsverhuur in staat grote aantallen fietsen tegelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Door de intensieve samenwerking met Fietsfabriek FixieBrothers in Amersfoort is BOB Fietsverhuur in staat grote aantallen fietsen tegelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur. Groepen van slechts enkelen fietsen tot grote groepen van meer dan honderd fietsen zijn geen enkel probleem. Vooraf heb je altijd even contact met jouw contactpersoon om de samenstelling van de deelnemers van jouw groepsuitje te bespreken. Wellicht zitten er veel korte mensen tussen de groep, of juist mensen met hele lange benen. Wij zorgen ervoor dat iedereen een fiets kan gebruiken die goed bij hem of haar past. Zo maken we samen jouw groepsuitje tot een groot succes.

Bij BOB Fietsverhuur hebben we een goede service hoog in het vaandel staan. Het gebruik van fietsen bij jouw bedrijfsuitje wordt een succes wanneer we ons vasthouden aan onze service-pijlers. Bij BOB Fietsverhuur krijg je altijd een vast contactpersoon. Deze BOB’er voelt het als zijn of haar persoonlijke verantwoordelijkheid om jouw groepsuitje tot een groot succes te maken. Lekker makkelijk, zo kun je samen met jouw vaste contactpersoon snel schakelen. We hebben onze mensen getraind op het gebruiken van hun creativiteit. Zo is een stuk meer mogelijk dan je van tevoren zou denken. Je hebt altijd even telefonisch contact met jouw contactpersoon om vooraf alle details van jouw groepsuitje duidelijk te hebben. Vervolgens gaan we de boel regelen. Ook op de dag van jouw groepsuitje zelf zorgen we dat jouw contactpersoon bereikbaar is.

Iedereen op de juiste manier op de fiets zit

Bij het afleveren van de fietsen zorgt de chauffeur er altijd voor dat iedereen op de juiste manier op de fiets zit. Onze chauffeurs zijn hoogopgeleide fietsliefhebbers die goed in staat zijn de deelnemers van jouw groepsuitje op een geduldige en passende manier aan te spreken. Tevens verschijnen zij altijd in bedrijfskleding en ogen ze dus schoon en verzorgd. De chauffeur helpt de deelnemers van jouw groepsuitje bij het verstellen van zadels en sturen. Hij geeft uitleg waar nodig. Zou je graag van extra service gebruik willen maken van de chauffeur? Onze logistieke dienst functioneert ook dikwijls als bezemwagen, mobiele werkplaats of ‘koek en zopie’.

Fietsen huren voor groepen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kom in contact

BOB Fietsverhuur is een onderneming van Fietsfabriek FixieBrothers. De twee onderneming gedragen zich ondersteunend naar elkaar. Door die samenwerking kunnen we gemakkelijk opschalen, aanpassingen maken aan onze fietsenvloot óf voldoen aan bijzondere wensen. De FixieBrothers hebben een fietsfabriek in Amersfoort. In de fabriek worden dag in dag uit de meest kleurige fietsen gebouwd. Volgens oud recept, met een stalen frame, klassieke vormen en duurzame onderdelen. Met een moderne knipoog, door gebruik van vernieuwende kleuren poedercoating en hoogstaand roestvrij materiaal.

Een groepsuitje moet een gezellige aangelegenheid zijn. Ook voor de organisator van het groepsuitje zelf is het prettig als er niet al te veel stres ontstaat tijdens de voorbereidingen of dag zelf. Daarom neem BOB Fietsverhuur de volledige organisatie rondom de fietsverhuur uit handen. Even kort samen overleggen, en fietsen maar! Schroom niet om creatieve plannen voor jouw groepsuitje bij jouw contactpersoon bij BOB Fietsverhuur voor te leggen. Wij vinden het leuk om mee te denken over jouw groepsuitje en er een geslaagde dag van te maken!

Heb je al een vaag plan voor een groepsuitje maar weet je nog niet helemaal op welke manier je vorm gaat geven aan de dag? Bel ons dan gerust even op 033 – 207 57 72. Wij denken graag mee en hebben een goed idee bij welke componenten een groepsuitje succesvol maken. Overigens is het bij BOB Fietsverhuur ook mogelijk om meerdere dagen gebruik te maken van een groep fietsen. Bij meerdaags gebruik van de fietsen komen wij de fietsen afleveren en ophalen. Onze monteur zal jullie kort uitleg geven over het gebruik van de fietsen.