Fietsverhuur op locatie Over ons Contact

Personeelsfeest fietsverhuur

Waarom Bob?

 In heel Nederland
20 tot 500 fietsen
 Fietsen uit eigen Fabriek
Vast contactpersoon

Vrijblijvende offerte
Fietsen huren voor groepen?Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Kom in contact
Vragen?
Heb je vragen, of wil je
liever persoonlijk contact?

Samen een stukkie fietsen, wat een feest. Al helemaal leuk om dat te doen met de mensen waar je elke dag mee aan het werk bent natuurlijk! 

Bij BOB Fietsverhuur zorgen we ervoor dat er goede fietsen beschikbaar zijn voor gebruik tijdens jouw personeelsfeest. Een feest voor al jouw collega’s of personeel is over het algemeen niet dagelijks aan de orde. Eens per zoveel maanden, of eens per jaar, is er tijd om een personeelsfeest te organiseren. Dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat alles precies zo verloopt zoals je graag zou willen. Bij BOB Fietsverhuur zorgen we ervoor dat jouw personeelsfeest precies zo verloopt als jij dat wil. Wil je graag dat al het personeel zich per fiets verplaatst door de stad? Of elkaar op een informele manier beter leert kennen? BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat de verplaatsing van jouw collega’s of personeel precies zo gebeurt als jij voor je ziet.

Bij BOB Fietsverhuur denken we graag met je mee. We maken het onze persoonlijke missie om jou een zo goed mogelijk passende service te bieden. 

We zijn creatief, vindingrijk en innovatief. Samen met jou maken we het personeelsfeest tot een ongekend succes. Per fiets is het gemakkelijk om grote groepen mensen op een snelle en leuke wijze te verplaatsen tussen verschillende locaties. Wellicht wil je graag dat het personeel van jouw bedrijf op meerdere plekken het feest gaat vieren. De fiets is een goede vervoersmethode om het personeelsfeest op meerdere plekken in een stad plaats te laten vinden.

Of je nou een heel groot of juist een klein personeelsfeest aan het organiseren bent, BOB Fietsverhuur is de perfecte partner als het gaat om het gebruik van fietsen tijdens de dag. Het maakt niet uit of je slechts met een kleine groep op pad wilt of met het hele kantoor, BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat de juiste fietsen klaar zijn voor gebruik. Doordat er een groot aantal fietsen beschikbaar is gesteld aan BOB Fietsverhuur, door Fietsfabriek FixieBrothers, zijn wij in staat tot zo’n 500 fietsen tegelijk te leveren op de door jou gewenste locatie. Meestal hanteren we een minimumaantal fietsen van zo’n 20 stuks per groep, dit omdat onder dat aantal de vervoerskosten vaak te zwaar wegen om het geheel haalbaar te maken. Maar let op, BOB Fietsverhuur zit gevestigd in Amersfoort. Zal jouw kleine personeelsfeest in de buurt van Amersfoort plaatsvinden? Laat het ons dan even weten, wellicht kunnen we toch een mouw passen aan jouw wensen. Bel ons gerust even op, via 033 – 207 57 72.

Fietsen huren voor groepen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kom in contact

Bij BOB Fietsverhuur krijgt iedereen altijd een vast contactpersoon toegewezen. 

Dat is handig, want zo zorgen we ervoor dat jouw personeelsfeest een ongekend succes zal worden. Jouw contactpersoon neemt vooraf alle mogelijkheden met je door, kijkt hoe we passende oplossingen kunnen bieden voor de bestaande uitdagingen. Hij of zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de fietsen voor jouw personeelsfeest. Voordat de chauffeurs op weg gaan krijgen ze een uitgebreide instructie van jouw contactpersoon. Ook tijdens de dag zelf zal hij of zij beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden of bij te springen indien nodig. Van A tot Z alles voor elkaar, zo zien we het graag.

BOB Fietsverhuur is een onderneming van Fietsfabriek FixieBrothers. Het kantoor van BOB zit naast het kantoor van de fietsfabriek. 

Dit zorgt voor de nodige voordelen. Het uitgebreide logistieke systeem van de fietsfabriek staat volledig ter beschikking tot BOB Fietsverhuur. Daarom kan BOB Fietsverhuur fietsen leveren door het hele land. Heb je fietsen nodig in het verste puntje van Limburg? Of zal jouw personeelsfeest juist plaatvinden in Friesland? Wil je dat we de fietsen komen afleveren midden in de stad? Of wil je met al het personeel fietsen door de Veluwe? Waar je jouw personeelsfeest ook gaat vieren, BOB Fietsverhuur zorgt ervoor dat de fietsen op locatie aanwezig zijn.

Onze chauffeurs bieden een goede service. Ze helpen jouw personeel goed op weg. Stellen zadels af op de goede hoogte en geven extra instructies waar nodig. Ook additionele service behoort tot de mogelijkheden. Zo fungeren onze bussen dikwijls als koek-en-zopie, mobiele werkplaats of bezemwagen.

Naast het omvangrijke logistieke systeem van de FixieBrothers, staat ook de fabriek zelf tot BOB’s beschikking. Dit zorgt ervoor dat BOB Fietsverhuur altijd tot in de puntjes op de hoogte is van de opbouw van de huurfietsen. Wij kunnen de fietsen dromen. Dat doen we ook regelmatig. Eventuele problemen kunnen we snel identificeren en op laten lossen in de fabriek. Ook wanneer een groep aanpassingen aan de fietsen verlangt, kunnen we de fabriek opdracht geven om daarop in te springen.